S.C. UMEX S.A. CONSTANTA

UMEX S.A. este o societate pe actiuni care isi deruleaza activitatea in Portul Constanta, un Operator Portuar care combina experienta acumulata in decenii cu o viziune moderna ce imbratiseaza realitatile economice actuale.

Terminalul UMEX este amplasat in centrul Portului Constanta, locatia faciliteaza conexiunea cu sistemul feroviar portuar si cu reteaua rutiera nationala, fixand societatea noastra ca segment important in lantul transportului intermodal.

Prin facilitatile noastre sunt derulate anual aproximativ 1.500.000 tone de marfuri diverse, in principal:

  • Cereale vrac;
  • Ingrasaminte in saci / vrac;
  • Marfuri agabaritice/echipamente grele;
  • Produse metalurgice;
  • Produse in saci / pe paleti.

Terminalul se intinde pe o suprafata de 140.000 metri patrati, insumand 120.000 metri patrati de platforme betonate si 20.000 metri patrati de magazii acoperite. Pentru operarea navelor utilizam 5 dane operative, lungime totala 1020 metri, avand posibilitatea de a acosta si opera 6 nave simultan.

Cele patru decenii de experienta, facilitatile moderne, serviciile de calitate efectuate de personal bine pregatit si eficient, recomanda UMEX ca partenerul necesar unei afaceri de succes.

Evenimente & Dezvoltare

22.04.2019
In data de 22.05.2019 UMEX SA Convoaca Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor in vederea aprobarii situatiilor financiare anuale incheiate la 31.12.2018
[citeste mai mult]