Mărfuri generale în vrac

 
Eficiență în manipularea și depozitarea mărfurilor generale vrac
 
Operăm anual o cantitate de 500.000 mărfuri generale vrac și putem depozita concomitent o cantitate de 50.000 tone mărfuri diverse vrac. Principalele mărfuri din acest segment pe care le operăm/ depozităm: argilă, cărbune, sare, fontă, șroturi.
 
 

Pentru manipularea mărfurilor generale vrac folosim preponderent 3 dane operative cu o lungime totală de 610 metri și o adâncime a apei de până la 13,5 metri.

dana 40

 
Lungime
205 metri
 
Adâncime apă
13,5 metri
 

dana 44

 
Lungime
220 metri
 
Adâncime apă
12,5 metri
 

dana RORO3

 
Lungime
185 metri
 
Adâncime apă
12,5 metri
 

Servicii complete pentru manipularea și depozitarea mărfurilor generale vrac

Operațiuni navă / terminal

Depozitare în magazii și pe platforme descoperite

Cântarire auto / vagoane

Soluții optime pentru manipularea și depozitarea mărfurilor generale vrac

 
Adaptarea capabilităților noastre pentru a opera mărfuri vrac a deschis oportunitatea operării întregii game de produse în vrac care tranzitează portul Constanța. Platformele de depozitare extinse de care dispunem în dana 44 ne permit alocarea unor suprafețe generoase pentru depozitarea mărfurilor vrac: argilă, fontă, cărbune. Macaralele UMEX dotate cu graifere de până la 30 mc ne permit realizarea unor rate semnificative, pentru încărcarea/ descărcarea navelor și a barjelor.

Cele 3 macarale plutitoare pe care le folosim pentru transborduri directe din nava/ barje în barje/ nave constituie un important activ care ne permite să fim flexibili (macaralele plutitoare pot fi utilizate în orice dană), prolifici (ratele de operare obținute sunt semnificative) și competitivi.