Project cargo

 
Eficiență în manipularea și depozitarea mărfurilor agabaritice / project cargo
 
Din 1978 suntem principalul operator portuar pentru mărfuri agabaritice și project cargo în Portul Constanța. Avem o capacitate de depozitare de 16.000 mp pe platformă betonată cu o capacitate de 15 tone/ mp și echipamente cu o capacitate de ridicare a unităților de până la 180 tone. Anual, operăm până la 100.000 tone mărfuri agabaritice.
 
 

Pentru manipularea mărfurilor agabaritice și project cargo folosim preponderent 3 dane operative cu o lungime totală de 615 metri și o adâncime a apei de până la 13,5 metri.

dana 38

 
Lungime
205 metri
 
Adâncime apă
12,5 metri
 

dana 39

 
Lungime
205 metri
 
Adâncime apă
13,5 metri
 

dana 40

 
Lungime
205 metri
 
Adâncime apă
13,5 metri
 

Servicii complete pentru manipularea și depozitarea project cargo

Operațiuni navă / terminal

Operațiuni navă / barjă în sistem RORO

Depozitare pe platforme descoperite

Sortare colete

Soluții optime pentru manipularea și depozitarea mărfurilor agabaritice / project cargo

 
În prezent, indiferent de particularitățile și provocările legate de depozitarea și manipularea produselor agabaritice, echipa UMEX are experiența și determinarea pentru a găsi cele mai potrivite soluții.
 
 
În ultimii ani am fost implicați în numeroase proiecte speciale, operând: părți componente instalații eoliene, rezervoare/ boilere, poduri, macarale și componente de fabrici, transformatoare, echipamente de foraj, vagoane, locomotive, autobuze, ambarcațiuni.

Platforma de depozitare care deserveste dana 39 (utilizată preponderent pentru operarea navelor cu echipamente) are o suprafață de 16.000 mp, se folosește pentru depozitarea diferitelor loturi de marfă în conformitate cu planificarea efectuată considerand mărimea lotului, specificul operațiunii, perioada de depozitare.

Mobilitatea utilajelor folosite pentru aceste mărfuri (macaralele Liebherr UMEX, încărcătoarele tip reach staker) permit utilizarea optimă a întregii platforme pentru depozitarea mărfii.
În cazul în care se impune, mărfurile agabaritice pot fi transportate pe camioane și depozitate și pe platforma danei 44 și în restul locațiilor UMEX.